time to party! / Emelie

Sitter barnvakt i högklakcat och partystass. Allt i mitt liv är så fantastiskt just nu, ja förutom att Iza skulle kunna vara lite närmare , men hon lever ju livets glada dagar i Aussieland så I'm happy for her :)

Superfint väder är det också, och hela dagen har varit ledig för min del, och med undantag för att jag har hämtat paket från diverse klädföretag (typ inget passade tyvärr oh får därför skickas tillbaka) så har jag bara chillaxat som vi brukar säga. Ikväll är det Nathalies studentskiva (vad jag har förstått så innebär det lambo på bordet och skönsång!) och jag kan inte riktigt förstå att den lilla strumpan har blivit så stor (och snygg såklart, hon är en riktig hot mama den där..)

Måste bara berätta en sak också Iza, igår var jag ute och tog en drink med Shahabe , Antoine och Evin och när jag ska åka hem möter jag Nathalies kompis Hawa vid busshållplatsen, inget hemskt i det, men vet du vad hon säger när jag kommer tillråckligt nära? "Haha, du ser ut som en tjej som verkligen försöker se nykter ut."
Saken var bara det att det enda jag hade drukit var en cider, men mina höga skor gjorde att jag var tvungen att keep focused som du säkert förstår. Bor man i ballerinaskor och låga stövlar blir liksom vilken höjd som helst en utmaning. You see?

28 april / Isabelle

Heeello!

I’m back! Eller ja, jag bloggar igen men fran Melbourne den har gangen och tillsammans med Emelie, min kara van som ar i Sverige! Ni som inte kanner mig sa ar jag Isabelle (Iza,Bella eller Izzy beroende pa vem som pratar med mig.)

Jag har inte bott hemma i Sverige pa riktigt sen 17 juli 2008 (samma ar som vi tog studenten!) Da akte jag till Kreta for att vara med Dave, min pojkvan, vi var pa Kreta tills den 10 september da vi akte till hans hem i London. Dar stannade jag tills slutet av oktober da hemlangtan blev for stor och jag akte hem men for att snabbt aterforenas med pojkvannen veckan efter for en manad i Sverige innan han akte hem och jag firade jul och nyar hemma och traffade vannerna igen.

12 januari 2009 borjade mitt nya liv i London, jag lamnade vannerna och familjen och slog mig ner i pojkvannens hem i underbara London. I slutet av april hade jag ett nytt jobb, nanny at sotnosarna I och R, och hittat en underbar van i Matilda som nu tyvarr (for mig!) bor i L.A. Kom in i rutinerna och halsade pa hemma tva ganger under 2009 for att bla fira min 20 ars dag som firades av familjen och familjens vanner.

Andra november borjade vi vart 4de stora aventyr och flog till Australien via Kuala Lumpur. Har i australien har vi bla roadtripat, levt pa super bra hostel och super ackliga hostel och working hostels som kandes som ett fangelse.. Vi har aven delat ett hus med ett annat par mitt ute i ingestans nar vi jobbade pa vingardar (eller Dave jobbade mest, jag svimmade bara) och nu lever vi vardagligt liv i Melbourne dar vi bor i en underbar frasch studiolagenhet precis vid stranden och jag jobbar som nanny IGEN (ja jag ar bebistokig!) Det var nog en ratt bra update av mitt liv de senaste aren och aven fast jag saknar vannerna hemma sa lever jag livet har! Men ingen ide att vara avundsjuka, vintern borjar komma hit nu och det kommer bli kallt... Isabelle x

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0